Welkom Het team Chiropractie Zwanger Baby & Kind De praktijk Vragen Links Contact
Het team
Chiropractoren  Ik ben Annika Konijn - van Leeuwen, geboren en getogen in  Poortugaal. Ik heb de vijfjarige universitaire opleiding tot chiropractie  gevolgd aan het Anglo-European College of Chiropractic in  Bournemouth, Engeland. Deze universiteit staat voor de opleiding  chiropractie in Europa als beste bekend. Ik ben cum-laude  afgestudeerd met een certificaat voor pediatrie (het behandelen van  baby's, kinderen en zwangere vrouwen). Tevens heb ik van een  verzekeringsmaatschappij een prijs in ontvangst mogen nemen voor  mijn bijdrage aan de snelle terugkeer op de werkvloer van  werknemers.   Na mijn studie ben ik drie jaar werkzaam geweest bij Praktijk  Chiropractie Spies te Ede. Hoewel ik daar met veel plezier heb  gewerkt vond ik het tijd om terug te keren naar Albrandswaard om  daar mijn eigen praktijk te starten vanuit mijn visie: "De zorg van de patiënt staat centraal en daarbij is een goede samenwerking met andere  disciplines in de gezondheidszorg uiterst belangrijk."
Ik ben Brechtje Huizinga, opgegroeid in IJsselstein. Al van jongs  af aan ben ik geïnteresseerd in het menselijk lichaam. Na een  aantal jaren fysiotherapie te hebben gestudeerd heb ik de overstap  gemaakt naar chiropractie. Ik heb de opleiding tot chiropractor  gevolgd aan het Anglo-European College of Chiropractic in  Bournemouth, Engeland. Ik ben erg blij dat ik deze overstap heb  gemaakt. Naar mijn mening  kijken we bij chiropractie meer naar de  oorzaak van de klachten dan bij fysiotherapie. Ook kijken wij meer  naar de persoon als geheel. Daarnaast is het werk afwisselend en  haal ik veel voldoening uit het behandelen en adviseren van  patiënten van alle leeftijden. Tijdens mijn opleiding heb ik cursussen  gevolgd voor ‘dry needling’, taping en behandelingen in de pediatrie.
Brechtje Huizinga Annika van Leeuwen
Wij willen ons graag aan u voorstellen!
Onze receptie
Mijn naam is Bettina Meijers, geboren en getogen in Krimpen aan  den IJssel. In 2009 ben ik in Albrandswaard komen wonen. In april  2011 ben ik als oproepkracht in de praktijk begonnen. Toen ik een  vaste baan aangeboden kreeg heb ik geen moment getwijfeld. Ik  doe mijn werk met veel plezier, geen dag is hetzelfde met het  aannemen van de telefoon, het uitvoeren van de administratie en  agendabeheer, zorgen voor de betalingen en de facturen en het  managen van de afspraken. Heeft u rug-, nek- of andere klachten? Informeert u dan bij ons of  chiropractie iets voor u kan betekenen! Helaas weet nog niet  iedereen wat een chiropractor is, laat staan welke klachten er  behandeld worden. Ik zie dagelijks wat chiropractie kan betekenen en sta echt versteld van het resultaat van de  behandelingen van kinderen en baby's. Al direct na een behandeling merken de ouders het  positieve effect van de behandeling. Mede door de positieve verhalen die ik hoor van  patiënten en mijn eigen ervaring met chiropractie kan ik u echt aanraden om ook eens een  afspraak te maken.
Bettina Meijers
Ik ben Ciska Lautenbach, goudsmid is mijn beroep. Ik ben getrouwd  en moeder van twee kinderen. Door de kinderen ben ik bij Annika in  de praktijk terechtgekomen. Doordat Annika haar praktijk heeft  uitgebreid en ik op zoek was naar een nieuwe baan was al snel de  keuze gemaakt om bij Annika als assistente te komen werken.  Inmiddels ben ik hier al even werkzaam en heb het bijzonder naar mijn  zin.  De veelzijdigheid van mijn werk vind ik juist zo leuk. U kunt bij mij  terecht voor het maken van een afspraak, de betaling of voor  informatie over de praktijk. Maar ook voorlichting geven behoort tot  mijn taken. Ik geef onder andere laagdrempelig advies omtrent  borstvoeding door mijn eigen praktijkervaring en deel graag mijn  kennis over draagdoeken. Graag tot ziens in de praktijk!
Chiropractie Van Leeuwen
Ik ben Robin Ingelse, opgegroeid in het Zeeuwse Middelburg. Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in de gezondheidszorg, dus de studie chiropractie was voor mij een logische keuze.  Ik heb de vijfjarige universitaire opleiding tot chiropractor aan het  AECC in Bournemouth (Engeland) met succes afgerond.  Gedurende deze vijf jaar heb ook geleerd “dry needling” toe te  passen en heb ik naast reguliere chiropractie ook veel interesse  ontwikkeld voor pediatrie. Ik hou ervan om sportief bezig te zijn. Ik heb altijd gevoetbald,  geskied en heb ik driemaal een halve marathon gelopen.
Robin Ingelse Renate Bouman
Ik ben Renate Bouman en werk sinds september 2015 ook gezellig  in de praktijk. Ik ben geboren en getogen in Vinkeveen. In 2009 ben  ik in Rhoon gaan samenwonen, sinds 2011 getrouwd en ondertussen moeder van twee kinderen. Na de geboorte van de oudste ben ik in  de praktijk terechtgekomen. Daar ben ik ook gedurende de  zwangerschap van de jongste gebleven. Ik heb de behandeling na mijn eerste zwangerschap en tijdens en na  mijn tweede zwangerschap als zeer prettig en kundig ervaren. Het  heeft mijn laatste zwangerschap zeker makkelijker gemaakt en heb  er ook echt wat aan gehad tijdens mijn herstel. Ik kan chiropractie  dan ook zeker aanbevelen. Toen mij werd gevraagd of ik een aantal uren per week in de praktijk  wilde komen werken heb ik geen moment getwijfeld. Het is een  afwisselende baan met taken als het ontvangen van patiënten,  opnemen van de telefoon en afspraken inplannen. Graag tot ziens in  de praktijk.
Ciska Lautenbach Het team