Corona update

Corona update

Inmiddels zijn we gelukkig alweer een aantal maanden open volgens de richtlijnen van de NCA en het RIVM en hebben we al veel mensen die we onverhoopt af moesten bellen weer kunnen helpen vanuit onze nieuwe locatie. De receptie is weer aanwezig en van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 12.00 telefonisch bereikbaar. U kunt ons ook altijd via de mail bereiken, mocht u ons telefonisch niet te pakken krijgen.

Natuurlijk zijn er wat dingen anders geregeld dan voorheen. Ten eerste omdat wij ons moeten houden aan vernieuwde richtlijnen van het RIVM en onze beroepsvereniging. Maar ook omdat wij onderdeel zijn van de Zorgcarrousel, waarbij wij, gezien corona, rekening moeten houden met de andere disciplines binnen ons pand. Omdat de anderhalve meter regeling hierbij niet altijd toegepast kon worden, hebben we de keuze gemaakt om onze ingang, al dan niet tijdelijk, te veranderen naar Anthony van Hobokenstraat 6. Het is nog niet helemaal af, maar we werken er nu al met veel plezier.  Hopelijk voelt u zich ook op de nieuwe locatie weer net zo welkom.