Trainbrain

Trainbrain

Helaas kan Annika door beperkingen in haar eigen gezondheid niet meer zoveel behandelen als voorheen. Maar, stil zitten is natuurlijk niets voor haar. Daarom is ze ook de beweegschool zuid-holland begonnen en vanuit de beweegschool loopt nu een pilot programma: Trainbrain. Bij dit programma wordt een circuit doorlopen van allerlei oefeningen die de hersenen helpen om optimaal te functioneren. Zie het als een bezoekje aan de sportschool voor de hersenen. De pilot die nu loopt is vooral gericht op schoolgaande kinderen die samen met hun ouders een trainingsprogramma kunnen volgen. Maar dit zal zeker worden uitgebreid in de toekomst. Kunt u niet wachten en wilt u weten of het trainbrain programma ook iets voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact op via info@chiropractievanleeuwen.nl ovv de beweegschool. 

Bewegen.png
Interactief.png
Breintraining.png
Volwassenen.png
Kinderen.png