Corona update

Corona update

Zoals iedereen gisteren op de persconferentie gehoord heeft mogen wij per 11 mei weer aan de slag, volgens de richtlijnen van het RIVM en onze beroepsvereniging. Daar zijn wij natuurlijk erg blij mee. Omdat wij met Chiropractie van Leeuwen een onderdeel zijn van de zorgcarrousel betekent dit ook dat wij in het begin niet onze normale dagen en uren geopend kunnen zijn. Dat omdat er meerdere disciplines in het pand werkzaam zijn. Wij willen niet teveel mensen tegelijk in het pand vanwege de 1,5 meter samenleving. 

Daarbuiten zijn wij hard aan het werk om ons nieuwe pand behandel klaar te maken. Zodra dat gereed is kunnen wij weer zsm naar ons normale rooster. Om de opstart soepel te laten verlopen zullen wij in volgorde van urgentie contact opnemen met de mensen die wij de afgelopen weken teleur hebben moeten stellen. Dit zullen wij via de mail of telefonisch doen. Als wij u telefonisch benaderen dan bellen wij anoniem. Heeft u vragen, neem dan per mail contact met ons op.